KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından Unida Danışmanlarından Sayın Sait Atınç’ın Sunumlarıyla “İnsan Kaynakları Yönetimi” Konulu Seminer Düzenlendi

KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından Unida Danışmanlarından Sayın Sait Atınç’ın Sunumlarıyla  “İnsan Kaynakları Yönetimi” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversite geneli katılıma açık olarak düzenlenen seminerde dinleyiciler, insan kaynaklarında güncel yaklaşımları ilk ağızdan dinleme fırsatını yakalarken aynı zamanda profesyonel hayatın çok önemli bir fonksiyonu olan insan kaynaklarının faaliyet alanları ve iş hayatındaki rolü hakkında da bilgi edinme fırsatı buldular. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayyar Şen, KGTÜ Kariyer Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Baki Rıza Balcı, öğretim üyelerimiz ve elemanlarımız ile öğrenciler katılmıştır. Programın açılış konuşmasında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş kariyerin, insan kaynağı ve meslek seçiminin ülkelerin gelişme ve kalkınmalarında çok önemli olduğunu vurgulamıştır. Programa katkılarından dolayı Sayın Sait Atınç’a Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş tarafından plaket takdim edilmiştir.

DuyuruMetni Eki indir
IMG_5486 Eki indir