Kariyer Merkezimiz “e-insan” Lansmanına Katıldı

Kariyer Merkezimiz “e-insan” Lansmanına Katıldı 18 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile gerçekleştirilen “e-insan” proje lansmanına Kariyer Merkezi Direktörümüz Doç.Dr. Baki R. Balcı ve öğrencilerimiz Meryem Karaca ve Sinem Oflas katıldı.
Üniversitelerin Kariyer Merkezi yöneticileri ve öğrencilerinin katıldığı lansmanda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis (CBİKO) Başkanı Doç.Dr. Salim Atay, sahip oldukları tüm internet platformlarını “e-insan” dijital hizmet noktası altında birleştireceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında teşrif ettiği etkinlikte, konuşması sırasında Ulusal Staj Programının an itibariyle başvuruya açıldığını, staj ücretlerininde asgari ücret düzeyinde olacağı müjdelerini verdi.