Kariyer Fuarına Katılım İçin Hazır Mısın? İKAF 24 Yaklaşıyor !

Kariyer Fuarına katılım için hazır mısın? İKAF 24 yaklaşıyor!
Anadolu Üniversitesi 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, İç Anadolu’daki paydaş üniversiteler ile birlikte gerçekleşecek olan İKAF’24, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde düzenlenecektir.
Mezun ve öğrencilerin Yetenek Kapısı’na üye olmaları gerekiyor
Fuara katılacak olan öğrenci ve mezunların öncelikle henüz üye olmamışlarsa Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği 'Yetenek Kapısı'na yetenekkapisi.org linkinden üye olmaları gerekiyor. Bu sayede fuara katılacak öğrenci ve mezunlar iş ve staj imkânlarının yanı sıra düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör-öğrenci buluşmalarından faydalanabilecekler. Öte yandan Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar ise stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânları elde edecek.

2815 ikaf 24 afişi Eki indir