KGTÜ Kariyer Merkezi Tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” Semineri Gerçekleştirildi

Genel Sekreter Yardımcımız Namık Ceyhan’ın koordinatörlüğünde Kariyer Merkezimiz tarafından düzenlenen etkinlikte, Konya Beyhekim Psikiyatri Kliniği Birim Sorumlusu Doç. Dr. İbrahim Eren’in sunumlarıyla “Bağımlık ile Mücadele” konferansı gerçekleştirilmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen, KGTÜ Kariyer Merkezi Yöneticimiz Doç. Dr. Baki Rıza Balcı, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen konferansta katılımcılar zararlı madde bağımlılıkları ile mücadele ve korunma yöntemleriyle ilgili bilgi edindiler. Seminer, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen tarafından Doç. Dr. İbrahim Eren’e plaket takdim edilmesiyle sona erdi.