Kariyer Merkezimiz ve Sürekli Eğitim Merkezimiz (TAGSEM) İşbirliği ile Düzenlenen “Finansal Okuryazarlık’da Borsa Pratiği” Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezimiz ve Sürekli Eğitim Merkezimiz (TAGSEM) İşbirliği ile Düzenlenen  “Finansal Okuryazarlık’da Borsa Pratiği” Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezimiz ve Sürekli Eğitim Merkezimiz TAGSEM tarafından, BİSTLAB (Borsa İstanbul Laboratuvarı)  Konya temsilcisi Sayın M. Ali Tulukçu’nun sunumlarıyla “Finansal Okur Yazarlık’da Borsa Pratiği”  semineri gerçekleştirildi.  Söyleşi havasında geçen seminere katılan öğrencilerimiz, finansal okuryazarlığın önemi, borsalar, BİSTLAB,  faaliyet alanları, potansiyel fırsatlar, yatırım araçları, stratejileri ve yönetimi gibi önemli konularda bilgi sahibi oldular.

Borsa ve sermaye piyasalarına ilgi duyan öğrencilerimiz aynı zamanda, BİSTLAB-KGTÜ Kariyer Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği çerçevesinde, bu yıl ikincisi BİSTLAB Konya’da düzenlenecek olan “Borsa ve Sermaye Piyasaları Okuryazarlığı” eğitimlerine ve yeni dönem seminerlerine katılma fırsatı da edindiler.