Türksat Kariyer Söyleşilerine Davetlisiniz! 09 Nisan 2021 Saat 15:00

Türksat Kariyer Söyleşileri
Bilişim, haberleşme, iletişim, e-devlet ve uydu teknolojileri gibi birçok alanda hizmet veren, ülkemizin uzaydaki lokomotif kuruluşu Türksat A.Ş., “Böylesi Zorlu Bir Süreçlerde Gençlerimiz Gelemiyorsa, Biz Onlara Gideriz” sloganıyla Türksat Kariyer Söyleşileri isimli webinarı üniversite öğrencilerimizin istifadelerine sunuyor.

Gençlerimizin kariyerlerine yönelik haberleşme, mühendislik ve bilişim, uydu hizmetlerinin yanı sıra staj fırsatlarının da işleneceği söyleşimizde Türksat Genel Müdürü Sayın Hasan Hüseyin ERTOK, İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Metin ÇAVUŞOĞLU ve Uydu Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selman DEMİREL, bilgi, birikim ve tecrübelerini gençlerimizle paylaşacak.

09 Nisan 2021 tarihinde saat 15:00’de canlı olarak gerçekleştirilecek söyleşimize kıymetli akademi camiamız ve değerli öğrencilerimiz davetlidir.

Tarih: 09 Nisan 2021- 15:00
Bağlantı linki: https://www.youtube.com/watch?v=kObFMb0isck